Το γραφείο μας

Κοντά σας από το 2002

Η συνέπεια και η συστηματική εργασία μας, στα χρόνια που μεσολάβησαν μέχρι σήμερα, εδραίωσαν πολύ γρήγορα την παρουσία μας στην Χιώτικη αγορά.

Η επιτυχία του γραφείου μας δεν οφείλεται μόνο στην προσωπική μας φιλοσοφία αλλά στην ομάδα των ταλαντούχων και προσεκτικά επιλεγμένων συνεργατών, την έμπνευση και την πολυετή εμπειρία στις κτηματομεσιτικές συναλλαγές, στοιχεία που λειτουργούν αρμονικά προκειμένου να προσφέρονται ασύγκριτες υπηρεσίες.

 

Διαθέτουμε μια ευρεία συλλογή ακινήτων σε όλο το νησί της Χίου, και όχι μόνο, κατάλληλη για όλα τα χαρτοφυλάκια.

Η ομάδα μας

Αξιόπιστοι συνεργάτες

Η αξιόπιστη επαγγελματική μας ομάδα θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε το όνειρό σας, δίνοντάς σας σωστές κατευθύνσεις, υποστήριξη και συμβουλές από την πρώτη σας κιόλας επαφή, την επίσκεψη στο γραφείο μας, προκειμένου να δείτε τα προτεινόμενα ακίνητα και τελικά να επιλέξετε το ιδανικό για εσάς, προσφέροντάς σας σιγουριά καθόλη τη διάρκεια της διαδικασίας μέχρι και την ολοκλήρωση.

 

Αυτή η εμπειρία που αποκτήθηκε κατά τη διάρκεια του χρόνου μας δίνει τη δυνατότητα να κατανοούμε πλήρως τις ανάγκες των πελατών παρέχοντας ασύγκριτο επίπεδο υπηρεσιών, με επίκεντρο τον πελάτη.

Μαζί με την προσεκτικά επιλεγμένη ομάδα από Αρχιτέκτονες, Μηχανικούς, Συμβολαιογράφους και Νομικούς, όλοι αναγνωρισμένοι στον τομέα τους και με τους οποίους το γραφείο μας συνεργάζετε για πολλά χρόνια, μπορούν να κατανοήσουν και να μεθοδεύσουν κάθε πτυχή της αγοράς ή της πώλησης στην Χίο.

Ένας οργανισμός που εξελίσσεται διαρκώς

Συνέχεια και συνέπεια

H συνεχής συμμετοχή μας σε εκπαιδευτικά προγράμματα, καθώς και η ανάπτυξη των υπηρεσιών και γνώσεων σχετικών με τον τομέα των ακινήτων, εξασφαλίζουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, τόσο μέσω του μεσιτικού μας γραφείου όσο και μέσω ενός μεγάλου δικτύου συνεργαζόμενων γραφείων στην Ελλάδα.

 

Το γραφείο μας είναι το μοναδικό κτηματομεσιτικό γραφείο της Χίου που είναι μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Κτηματομεσιτών (Σ.Ε.Κ).


O Σύνδεσμος Ελλήνων Κτηματομεσιτών (Σ.Ε.Κ) ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 1999. H έδρα του Συνδέσμου είναι η Αθήνα. Είναι η μόνη επαγγελματική οργάνωση κτηματομεσιτών που έχει θέσει αυστηρά κριτήρια εγγραφής μελών, καλύπτει ολόκληρη την χώρα και είναι ο μοναδικός επαγγελματικός φορέας κτηματομεσιτών στην Ελλάδα αναγνωρισμένος από την Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Κτηματομεσιτών.

Υπηρεσίες

Υπηρεσίες που παρέχουμε

Μέσω του εξειδικευμένου προσωπικού και των έμπειρων συνεργατών του, το μεσιτικό γραφείο μας παρέχει υπηρεσίες που αφορούν :

  • Αγοραπωλησίες και μισθώσεις κατοικιών και επαγγελματικών χώρων στην Χίο και σε όλη την Ελλάδα.
  • Εκτίμηση ακίνητης περιούσιας με επιστημονικές και σύγχρονες μεθόδους.
  • Συμβουλές προώθησης και προβολής της ακίνητης περιουσίας.
  • Υποστήριξη κατά την διαπραγμάτευση αγοραπωλησίας ή μίσθωση ακινήτων
  • Νομικές συμβουλές μέσω των δικηγόρων και συμβολαιογράφων συνεργαζόμενων με το γραφείο μας
  • Τεχνικές συμβουλές μέσω των αρχιτεκτόνων, πολιτικών μηχανικών, τοπογράφων, κατασκευαστών, διακοσμητών κ.λπ. που συνεργάζονται με το γραφείο μας.
Ας συνοψίσουμε

Βίντεο - παρουσίαση
του γραφείο μας

I ❤ my home